Tjongeroog, trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling

Energetisch lichaamswerk

Lichaamswerk is effectief om je bij geblokkeerde gevoelens te brengen. Dat kan veel levenslust en energie geven. We werken met een vertrouwde combinatie van ademhaling, stemgebruik en lichaamshoudingen, op ruime afstand van elkaar.

De oefeningen worden heel precies voorgedaan en zo nodig individueel uitgelegd. Er is geen prestatieniveau, geen beoordeling. Jij bent zelf de maatstaf. Als je gevoelens er mogen zijn, kom je misschien bij verdriet, angst of boosheid, en zeker ook bij vreugde en uitgelatenheid. Je zult een blije, nieuwe kracht in je op voelen komen.

In de aansluitende bewustzijnsessies wordt alles nog duidelijker. Dan komt de vraag aan bod: wat levert het lichaamswerk je aan inzichten op? Hoe past dit in je dagelijks leven?

Dit is in het kort de training Energetisch lichaamswerk op Tjongeroog. Een team van vier trainers biedt de oefeningen aan. Tussendoor zijn er voldoende pauzes en rustmomenten. We baseren ons op de methodieken van grondlegger Alexander Lowen, aangevuld met elementen uit vechtsport, manuele therapie en spelvormen.

 
In verband met Corona is het maximaal aantal deelnemers beperkt tot 6 personen.
Bij grote belangstelling wordt de training op zondag 7 februari 2021 herhaald.
Bio-energetica op Tjongeroog vitaliseert me, ruimt emotionele ballast op, en boort mogelijkheden aan waar ik eerder niet bij kwam. Ik ga daarna met inzicht en kwalitatieve tools mijn werk en dagbestaan weer in.
Sandra Slabbekoorn, psycholoog, systeemtherapeut

Testimonial

Sinds ik leer mijn emoties te container, mijn kracht in te zetten en mijn liefde te voelen, weet ik mij een waardevol mens.
Agnes Rutges, docent Nederlands en begeleider online leren in het volwassenenonderwijs