Tjongeroog, trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling

TjongerTrip

Samen onderhoud plegen en mooi maken

Een groep mensen heeft zich verantwoordelijk gesteld voor onderhoud aan terrein, tuin en gebouwen van Tjongeroog. Als jij hieraan wilt bijdragen, kun je “Vriend van Landgoed Tjongeroog” worden. Dit is een gratis lidmaatschap, waarmee je onze doelstelling onderschrijft.
Je krijgt voortaan inzage in de activiteiten en werkplanningen, zodat je kunt kiezen wanneer je wilt meehelpen. Dit mag regelmatig of incidenteel, zoals jij wilt. Ook als je niet eerder met ons hebt samengewerkt, ben je zeer welkom. We organiseren 4-5 keer per jaar een werkweekend, van zaterdag op zondag. 

Het is niet alleen werken! Ook komen we samen om contact te leggen, te eten en bijtijds even uit te rusten. Er zijn vaak ook kinderen aanwezig. We doen technisch onderhoud, tuinonderhoud, en er is iemand die zich over een lunch of avondmaaltijd ontfermt. Alles gaat in gemoedelijke samenspraak, onder leiding van vier coördinatoren, focalisers genaamd, die er zijn voor de techniek, de tuin, kinderopvang en de maaltijden.

Je kunt elk weekend op verschillende tijden instappen: zaterdag 14.00 uur, 20.30 uur, zondag 09.00 uur. Op deze tijdstippen organiseren we een welkom en kennismaking, en verdeling van het werk.

Aanmelding tot twee dagen tevoren via onderstaande knop "AANMELDEN". 

Info over carpooling via info@tjongeroog.nl.

Specifieke ervaring is niet vereist, slechts een open mind en de bereidheid te overleggen.

Meenemen: werkkleding, evt. regenkleding, slaapzak, kussensloop.

Organisatie:

  • wanneer:
  • waar:
    Tjongeroog
  • kosten:
    15,-- incl. BTW (indien overnachting)

Testimonial

Ik heb meer contact met mijzelf en daardoor ook met anderen. Dit voelt heel rijk.
Judith Noij, moeder van drie dochters