Tjongeroog, trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling

Op alfabet

Bio-energetica en lichaamsexpressie

wo 15 aug 2018 - 10:00 tot do 16 aug 2018 - 18:00

Twaalf verwachtingsvolle deelnemers en twee trainers staan in een kring. Wat gaat er gebeuren? De trainers leggen het uit. We gaan werken met ademhaling, stemgeluid en lichaamshoudingen. Daarbij zal gevoel loskomen. Gevoel dat vastzit, verborgen zit in het lichaam.

Broers en zussen

op afspraak

De familieband herstellen

Wil je contact verbeteren met broer of zus? Obstakels kunnen onderzocht en geheeld worden. Ervaar de betekenis van je familieband. Herstel contact.
 

Consult

op afspraak
In een gesprek met Godefrida Hoogenraad-Oberman kun je al je vragen bespreken, je situatie, je persoonlijke achtergrond. Godefrida legt contact met je en luistert naar je. In de ontmoeting zoekt zij samen met je naar de diepere achtergrond van wat er speelt.

Ervaringen uit vorige levens

Godefrida past regressietherapie toe bij volle bewustzijn van de cliënt. Er komt geen hypnose aan te pas. Dit gebeurt meestal in de beslotenheid van een individuele sessie. In deze workshop werkt zij met een groep. Door een bepaalde invalshoek te kiezen - bijvoorbeeld een pijn, droom of specifieke angst – helpt Godefrida de deelnemer om in een ‘oud’ gevoel terecht te komen. 

Intakegesprek

op afspraak

Maak kennis met Godefrida: boek een intakegesprek als eerste kennismaking, de basis en introductie tot alle trainingen op Tjongeroog. Handvatten voor je ontplooiing.

Introductie-weekend

vr 7 sep 2018 - 21:00 tot za 8 sep 2018 - 18:00
In dit intensieve weekend ontmoet je anderen, die net als jij komen onderzoeken of zij inderdaad de keuze willen maken voor een eenjarige Persoonlijke Succes Training (PST).
 

Jouw Dromen doorlicht

Het huis van jouw dromen heeft veel verdiepingen. Je kunt ze bezoeken, leren kennen met hulp van jouw droom, geleide dagdroom en ondersteuning van de Tarot.
Dit bevordert heling, inzicht en innerlijke rust.

Kennismaking met Sjamanisme

wo 8 aug 2018 - 10:00 tot do 9 aug 2018 - 18:00

Het sjamanisme is geen religie, maar een natuurlijke uitdrukking van de verbinding en eenheid van de mens, de natuur, al het leven en de schepping zelf.

Mens & werk

doorlopend

In deze groepstraining, die maandelijks plaatsvindt met een vaste groep mensen, kun je ervaringen van je werksituatie inbrengen. Door heel precies en onbevooroordeeld onder leiding van de trainer naar een praktische situatie te kijken, ontdek je als eigenaar van het probleem welke krachten en patronen een rol spelen. Je metgezellen in de kring helpen mee en geven feedback. Vanzelfsprekend blijft alles wat besproken wordt binnenskamers. Er is volstrekte privacy en geheimhouding naar buiten toe.

Mijn kind en ik

za 10 nov 2018 - 11:00 tot 18:00
Opvoeden is echt niet makkelijk en gaat niet vanzelf. Starre normen werken niet, een te losse houding is ook niet goed. Je wilt het anders, beter doen dan je zelf hebt meegemaakt. Je snapt dat je kind een eigen wezen is, met voor jou nog onbekende kanten. 
In deze workshop komen deelnemers bij elkaar onder leiding van Godefrida en co-trainer, om uit te wisselen hoe zij dit thema beleven, verstandelijk en gevoelsmatig.

Pagina's