Tjongeroog, trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling

Op alfabet

Bio-energetica en lichaamsexpressie

vr 1 feb 2019 - 21:00 tot za 2 feb 2019 - 18:00

Twaalf verwachtingsvolle deelnemers en twee trainers staan in een kring. Wat gaat er gebeuren? De trainers leggen het uit. We gaan werken met ademhaling, stemgeluid en lichaamshoudingen. Daarbij zal gevoel loskomen. Gevoel dat vastzit, verborgen zit in het lichaam.

Individueel coachingsgesprek

op afspraak

Voor wie dat wil biedt Stichting Tjongeroog op incidentele basis de mogelijkheid voor een coachingsgesprek met een van de trainers op basis van beschikbaarheid.
De locatie is op Tjongeroog of Zonneoog.

Introductie-weekend

In dit intensieve weekend ontmoet je anderen, die net als jij komen onderzoeken of zij inderdaad de keuze willen maken voor een eenjarige Persoonlijke Succes Training (PST).
 

Kennismaking met Sjamanisme

Het sjamanisme is geen religie, maar een natuurlijke uitdrukking van de verbinding en eenheid van de mens, de natuur, al het leven en de schepping zelf.

Mens & werk

doorlopend

In deze groepstraining, die maandelijks plaatsvindt met een grotendeels vaste groep mensen, kun je ervaringen van je werksituatie inbrengen. Door precies en onbevooroordeeld met de trainers naar een praktische situatie te kijken, ontdek je als eigenaar van het probleem welke krachten en patronen een rol spelen. Je metgezellen in de kring helpen mee en geven feedback. Vanzelfsprekend blijft alles wat besproken wordt binnenskamers. 

Mijn lichaam vertelt mij mijn waarheid

Hoeveel weet jij van je lichaam? Weet je wat je lichaam voelt, vindt, nodig heeft? Onze geneeskunde zegt, dat alles min of meer te bevatten is, of binnenkort zal worden ontdekt, maar klopt dat wel? Dat plaatje wordt misschien rijker en completer wanneer we ruimte maken voor gevoelsmatige waarneming en intuïtie.

Oordeelloos communiceren

vr 22 mrt 2019 - 20:30 tot za 23 mrt 2019 - 18:00

Hoe kun je in een conflict open staan voor de mening van een ander zonder je eigen standpunt los te laten en jezelf toch goed kenbaar te maken? Elkaar verkeerd begrijpen of interpreteren is aan de orde van de dag. Soms zit in een ogenschijnlijk vriendelijke vraag een onuitgesproken oordeel verpakt. Is hier een oplossing voor?

Open Dag

OPEN DAG voor VERBINDING

Met het heengaan van Godefrida krijgt de Open Dag een andere vorm. We willen met elkaar inspiratie opdoen en samen zijn. Waar sta je nu in je leven? Hoe pak jij je eigen draad op? Wat vind je belangrijk, wat zie je als je doel?
Een dag voor verbinding. En om energie op te doen voor de nieuwe start van het seizoen. Met kringgesprek, oefening, workshops en genieten op Tjongeroog.
Deelnemers van de afgelopen Persoonlijk Succes Training (PST) vertellen over hun ervaringen.
Voor bekenden en voor nieuwe mensen. Neem je vrienden mee. Zo proeven zij de sfeer en werkwijze.

PST: Persoonlijk Succes Training

doorlopend

Wil je meer kwaliteit en succes in je leven bereiken? Zoek je verdieping en wil je daarvan ook resultaat zien? Kies voor de Persoonlijk Succes Training. In tien halve weekenden, gedurende één jaar, komt steeds een ander thema aan bod. Je leert oordeelloos communiceren en omgaan met stress. Je neemt verantwoordelijkheid en je houdt moed bij tegenslagen.

Spiegelen met paarden

za 13 okt 2018 - 20:00 tot zo 14 okt 2018 - 18:00
We staan met een groepje nieuwsgierige deelnemers, misschien teamgenoten of collega’s uit een bedrijf, in de overdekte manege. Een mooie merrie staat ons rustig aan te kijken. Rodinde Hoogenraad, dierenarts, acupuncturist en manueel therapeut voor paarden, onderhoudt het contact met het paard. Rodinde en Ineke nemen alle reacties van dier en mens in zich op. Een voor een leggen de deelnemers contact met het dier.

Pagina's