Tjongeroog, trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling

Hoe gezond ben ik eigenlijk?

Hoe gezond ben ik? Dat is geen gemakkelijke vraag. Kan ik dat zelf weten, of moet ik dat aan artsen overlaten? Waar moet ik op letten, vanuit welke invalshoek? Zit er angst onder de vraag? Gaat het over het moment van nu, of over een toekomstbeeld?

De vraag gaat eigenlijk over de mate waarin je ziel contact heeft met je lichaam. Als dat contact sterk is, kun je de vraag intuïtief beantwoorden. Dan ‘voel’ je je lichaam tot in alle vezels. Meer kans dat je dan kerngezond bent. Waarschijnlijk, ook al zien we de verbanden niet altijd, komt elke lichamelijke kwaal voort uit een knoop op een spirituele laag. Artsen zien wel oorzaken, maar kunnen niet verklaren waarom de ene mens wel door iets getroffen wordt en de ander niet.

Laten we daarom op zoek gaan naar goede gezondheid door contact met ons innerlijk, onze spirituele basis. En van daaruit weer terug naar het lichaam. Hoe sterker die verbinding, hoe beter we voor ons lichaam zorgen.

Hoe kunnen we dit oefenen, wat zou ons kunnen belemmeren? Vragen om samen te onderzoeken, in een groepstraining, met hulp van ervaren begeleiders. We gaan uit van bestaande lichamelijke klachten en aandoeningen, en onderzoeken in respect en privacy hoe we kunnen komen bij inzicht en gezondheid.

Een tweedaagse workshop, met gesprekken, oefeningen, verdieping, meditatie, lichaamswerk en biologische maaltijden.

  • wanneer:van donderdag 13 augustus 2020 - 10:30
    t/m vrijdag 14 augustus 2020 - 18:00
  • waar:
    Tjongeroog
  • kosten:
    € 200,- incl. 21% BTW
  • trainers:

Testimonial

Mooie en interessante workshop. Ik kon mijn dromen inbrengen en ik voelde wat ze mij willen zeggen. Verdiepend om ook de dromen van anderen te horen. Fijne groep en respectvolle begeleiding.
Maartje Walhof, decorateur/vormgever
in 2017