Tjongeroog, trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling

Ervaringen uit vorige levens

Regressie

Godefrida past regressietherapie toe bij volle bewustzijn van de cliënt. Er komt geen hypnose aan te pas. Dit gebeurt meestal in de beslotenheid van een individuele sessie. In deze workshop werkt zij met een groep. Door een bepaalde invalshoek te kiezen - bijvoorbeeld een pijn, droom of specifieke angst – helpt Godefrida de deelnemer om in een ‘oud’ gevoel terecht te komen. 

De deelnemers zijn van elkaars processen getuige. Dit kan ook, omdat tevoren is toegewerkt naar een sfeer van vertrouwen en onderling respect.

Bij de geboorte is een mens geen onbeschreven blad. Een pasgeboren baby vertoont individueel gedrag. Er is al iets in de uitstraling, de bezieling, dat kennelijk is meegekomen. Daarnaar kun je op latere leeftijd nog altijd op zoek gaan, ook al is het dan overdekt door defensief of aangeleerd gedrag.

In Tjongeroog werken we zo nodig met regressie: het terugblikken naar een vorig-leven ervaring. Onverklaarbare angsten en herhaaldelijk terugkerende dromen of nachtmerries kunnen wijzen op onverwerkte, oude ervaringen. Diep zittende overtuigingen of een beperkt zelfbeeld kunnen voortkomen uit oude wonden: allereerst van dit leven, maar ook vanuit een veel oudere en diepere pijn.

Oude patronen kunnen vaak verhelderd worden met regressietherapie. Het doorwerken van de bijbehorende gevoelens heeft een heilzaam effect. 

  • wanneer:van zondag 23 april 2017 - 21:00
    t/m maandag 24 april 2017 - 18:00
  • waar:
    Tjongeroog
  • kosten:
    € 229,90 incl 21% BTW
  • trainers:

Testimonial

Ik vind tijdens gesprekken, trainingen en workshops geleidelijk antwoorden op mijn levensvragen. Ik kom gesterkt, vrolijk en verdiept terug in mijn dagelijks leven.
Agnes Rutges, docent Nederlands bij ROC Haaglanden
Over Consult in 2016