Tjongeroog, trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling

Godefrida Hoogenraad-Oberman

Godefrida Hoogenraad, trainer, relatiebemiddelaar, psychologisch adviseur.

Achtergrond van Godefrida Hoogenraad-Oberman

Godefrida C. Hoogenraad-Oberman is erkend psycholoog/psychotherapeut en een uitnemende gids bij levensvraagstukken. Zij heeft grote inzet om mensen te helpen met een bewuste en eerlijke manier van leven. Zij is humorvol, eerlijk, praktisch, vindingrijk en creatief. Haar directe manier van omgang is verfrissend. Je merkt: voor haar is ieder mens volstrekt uniek. Godefrida heeft op tal van plaatsen in de wereld ervaringen opgedaan in trainingen en psychotherapie. Zij is trainer, coach, relatiebemiddelaar en psychologisch adviseur met een inlevend hart.

Godefrida zegt: ‘Ik voel respect voor het levensproject van ieder. Een mens is een geheim, een mysterie, een bijzonder wezen. Met sterke en zwakke kanten. Daar raak ik niet op uitgekeken. Ik wil bemiddelen voor jou, opdat jij jezelf meer leert kennen. Het hele leven is leren en transformeren.'

Godefrida heeft haar trainingsinstituut gevestigd in de prachtige natuur van het weidse Friese landschap. De reeën komen drinken uit de vijver van Tjongeroog; de boerenzwaluw en de huiszwaluw tjilpen rond de IJsvogel: de trainingsruimte op Tjongeroog. De natuur trilt mee met de ziel van de mens.
 
Registraties / lidmaatschappen
Ingeschreven in het BIG register als:Psychotherapeut onder nr. 79025786516
Lid Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
L
id Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)
Lid Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie  (NVP)
Lid Vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie  (VPEP)
Lid Ned. Vereniging voor hypnose  (Nvvh)
Lid Vereniging voor kinder- en jeugdpsychotherapie  (VKJP)