Tjongeroog, trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling

Kieswijzer

Welke hulp past bij jou? Je hebt een thema of training aangeklikt op de website van Tjongeroog Trainingsinstituut voor zelf-ontwikkeling en zelf-ontplooiing. Hoe kan Tjongeroog jou helpen bij jouw vraag of probleem? In kort bestek hier wat tips.

 

 

 

 

 

Waarom Training?

De mensen van Tjongeroog werken vanuit het idee dat je elk dieper inzicht feitelijk al bij je draagt. Om allerlei redenen kun je daar niet altijd bij. Dat heeft te maken met sociale aanpassingen en het effect van levensgebeurtenissen. Training dient om te ontdekken wie je in essentie  bent. Dat is de weg naar mentaal ondernemerschap. Om die weg te vinden is bewustwording van je gevoelens nodig, ook van verstopte gevoelens. Dit proces heet 'werken aan jezelf". De trainers en medewerkers zetten zich graag in om je verder te helpen in dit proces, in gesprekken en/of training. Veel trainingen op Tjongeroog zijn groepstrainingen. Mensen staan elkaar bij, kunnen elkaar een spiegel voorhouden en elkaar inspireren. 

 

 

 

 

 

 

Aangepast aan jouw behoefte

Tjongeroog kent een uitgebreid aanbod. Je kunt bladeren op onze website. Kijk wat je het meeste aanspreekt. Via het menu thema's vindt je diverse trainingsvormen die bij een thema passen. Je kunt rechtstreeks boeken. 

Een meervoudige afspraak is waarschijnlijk effectiever dan een eenmalige ontmoeting. Werken aan jezelf heeft tijd nodig, geduld en herhaling.

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht van mogelijkheden

 
Op de website staat altijd het actuele volledige overzicht. Hieronder volgt een selectie. Er zijn workshops gericht op een specifiek thema en trainingsvormen gericht op algemene ontplooiing.
 
Persoonlijke oriëntatie: Open Dag.
 
Rondom een specifiek thema: Mijn lichaam vertelt mij mijn waarheid.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de zakelijke markt

 
Voor bedrijven en instellingen, voor werkgevers en werknemers heeft Tjongeroog een specifiek aanbod.
 
Training Leiding geven: 2x2-daagse leergang gericht op ontwikkelen van positief leiderschap;
 
Mens en werk: een terugkerende workshop met gelijk-gestemden: samen analyseren hoe het beter kan op de werkvloer;
 
Oordeelloos communiceren: een tweedaagse intensieve workshop in conflictbeheersing;
 
Spiegelen met paarden: een paard reageert op wat je uitstraalt en geeft je inzicht in je onderbewustzijn. Ook voor teambuilding;
 
Persoonlijk Succes Training: een jaar op stap met groepsgenoten, zoeken naar echtheid. Brengt je verder in wijsheid, kracht en leiderschap.