Tjongeroog, trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling

Welkom op deze website

Ik ben psycholoog-therapeut, BIG geregistreerd, NVP-lid, NIP-lid. Trainingsinstituut Tjongeroog is door mij opgericht om in deze omgeving van schoonheid, natuur en rust het werk aan het innerlijk van mensen te bevorderen.

Mensen kunnen een grotere authentieke kracht ontwikkelen, waardoor zij veel kunnen betekenen voor zichzelf, hun medemensen en een stukje van de wereld om hen heen. Daarvoor is nodig dat elk mens zichzelf ten volle leert kennen, inclusief diepere persoonlijke lagen.

Individuele consulten, groeps-workshops en groeps-trainingen, vormen het middel waarmee ik werk vanuit jarenlange ervaring als trainer, coach, relatiebemiddelaar en psychologisch adviseur. Ik zet me graag in voor het welzijn van mensen, in de hoop iets positiefs toe te voegen aan de wereld en aan het geluk van mensen. Een team van ervaren en gemotiveerde helpers staat mij bij, elk geselecteerd op basis van talent, specialisme, kennis en persoonlijkheid.

Voor het levensproject van ieder voel ik diep respect. Het hele leven is leren en transformeren. Een mens is een geheim, een mysterie, een bijzonder wezen, met sterke en zwakke kanten. Daar raak ik niet op uitgekeken. Voor jou, als jij dat wenst, wil ik bemiddelen dat jij jezelf dieper leert kennen en verwerkelijken.

Hopelijk kun je tijd en motivatie vinden om aan je authenticiteit en je bewustzijn te werken zodat je je levensenergie ten volle kunt benutten. Wellicht vind je de weg naar Tjongeroog. Je bent welkom op deze weidse en natuurrijke plek voor gesprek of training.

Godefrida C. Hoogenraad-Oberman

 
Registraties / lidmaatschappen
Ingeschreven in het BIG register als: Psychotherapeut onder nr. 79025786516
Lid Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
L
id Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)
Lid Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie  (NVP)
Lid Vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie  (VPEP)
Lid Ned. Vereniging voor hypnose  (Nvvh)
Lid Vereniging voor kinder- en jeugdpsychotherapie  (VKJP)